Brug af cookies

Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Ved at benytte siden, accepterer du vores brug af cookies.

Cookies

Som næsten alle websites anvender TalentAttractionDenmark.dk cookies for at få siden til at fungere og til at gøre den lettere for dig at bruge. Cookies hjælper os blandt andet med at få overblik over besøg, så vi løbende kan optimere og målrette websitet og vores ydelser.
Dermed kan vi give dig en bedre brugeroplevelse med mere relevant indhold.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.

Sådan bruger vi cookies
Cookies spiller en central rolle i at få TalentAttractionDenmark.dk til at fungere optimalt. Her har vi samlet en oversigt over TalentAttractionDenmark.dks brug af cookies:

Nødvendige cookies

Disse cookies er påkrævet, for at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som brugeren har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få din downloadliste til at virke.

Drifts- og optimeringscookies

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De indsamlede oplysninger om brug (trafikdata, herunder IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles server.

Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan afviser du cookies
Hvis du ikke ønsker at bruge cookies, kan du blokere dem ved at ændre indstillingerne i browseren. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, vil mange funktioner og services på siden ikke fungere.

Læs hvordan http://minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan sletter du cookies
Du kan selv styre, om du vil slette cookies, du allerede har accepteret: Det gør du i indstillingerne i browseren på din computer, telefon eller tablet. Du bestemmer selv, om du vil slette alle cookies eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger.

Læs hvordan http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, download eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos TalentAttractionDenmark, skal du rette henvendelse på info@copcap.com eller telefon +45 33 22 02 22. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Samarbejdspartnere

På TalentAttractionDenmark.dk har vi følgende samarbejdspartnere:
Google Analytics

Udviklet med hjælp fra www.minecookies.org