DK / UK

Vejledning til toolbox

På denne side finder du beskrivelser af de materiale, som du kan downloade i toolboxen. Du finder også inspiration til anvendelsesmuligheder, sådan at din virksomhed kan styrke sin kommunikation og dermed rekrutteringen af internationale medarbejdere.
Materialerne er på engelsk og fremhæver Danmarks styrkepositioner, sådan at Danmark eksponeres som en attraktiv karrieredestination i kampen om internationale talenter. Toolboxens materialer er gratis at anvende, så længe de anvendes i overensstemmelse med vilkårene.

Hvordan bruger jeg materialerne og toolboxen?

Se den korte video og lær, hvordan du bruger toolboxen, og lad dig inspirere omkring anvendelsen af materialerne.

Artikler

Med en serie på mere end 20 artikler der omhandler en lang række relevante emner, er der rig mulighed for at informere potentielle kandidater om Danmark. Artiklerne berører emner som "Being a young professional in Denmark", "Children in Denmark", "Danish workplace culture" og "The Danish school system". Artiklerne fylder to A4 sider og kan downloades som PDF til web eller print, eller som InDesign filer, der kan redigeres.

Artiklerne kan med fordel sendes til potentielle kandidater i PDF-format, ligesom de kan lægges til download på virksomhedens hjemmeside eller sociale medier.

Se alle artikler i toolboxen

Videoer

Talent Attraction Denmark har produceret en række videoer, hvor herboende expats fortæller om deres liv i Danmark. De seks videoer omhandler forskellige temaer, hvor de deltagende expats uden manuskript fortæller om deres måde at gribe deres liv i Danmark an på. Videoerne er lavet i udgaver på 40 sekunder og 2 minutter.

Videoerne ligger på YouTube og kan nemt deles på fx Facebook eller LinkedIn, eller indlejres på virksomhedens hjemmeside. Videoerne formidler på autentisk vis nogle af Danmarks styrkepositioner.

Den seneste film i rækken er et sammenklip af de fem eksisterende film, hvor Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie introducerer videoen.

Se alle videoer i toolboxen

Infografikker


Toolboxens informations-grafikker formidler forskellige emner visuelt. Emnerne er relevante for udlændinge, der overvejer at rejse til Danmark for at arbejde og bo. Der er bl.a. infografikker, der viser hvad vi får for vores skattepenge, hvordan det danske lønniveau måler sig sammenlignet med udlandet og antal arbejdsdage og feriedage.

Infografikkerne kan downloades i PDF, billede og Illustrator-formater, så de kan bruges både til at dele på hjemmeside, sociale medier, via e-mail eller printes.

Se alle infografikker i toolboxen

Fotos

Toolboxen indeholder mere end 60 fotos, der er taget af professionelle fotografer. Der er fotos, der viser dansk natur og indbydende bymiljøer gennem alle årstider. Der er også fotos, der illustrerer forskellige arbejdsmiljøer, som bl.a. kan bruges til at fortælle om dansk arbejdspladskultur.

Fotoerne er gratis at downloade og anvende. I fald fotografen skal krediteres eller der er særlige vilkår for anvendelse, vil det stå under det enkelte foto.

Se alle fotos i toolboxen

Faktabokse

Faktabokse kombinerer tekst og visuelle elementer, så emner som pension, pendlertid og lav korruption (et trygt samfund med en høj grad af tillid) anskueliggøres for internationale borgere. Faktaboksene kan downloades som PDF, billeder eller i Illustrator-formater. Faktaboksene kan med fordel deles via sociale medier eller på karriereafsnittet på virksomhedens hjemmeside.

Se alle faktabokse i toolboxen

Brochurer

Brochurer er større tekstmaterialer, der samler forskellige delelementer fra toolboxen. Nogle af materialerne er færdige materialer i PDF-format som kan deles med internationale jobkandidater, mens andre er i InDesign-format, så materialet kan tilpasses virksomhedens logo, farver, region el.lign.

Brochurerne behandler forskellige emner og trækker som nævnt på delelementer fra toolboxen, så virksomheder med få ressourcer får et færdigt produkt som samler Danmarks mange styrkepositioner i ét kommunikationsprodukt.

Se alle brochurer i toolboxen